Wij heten je van harte welkom in de wereld van jane iredale, the skincare make-up en de technisch meest geavanceerde make-up ter wereld.
jane iredale producten zijn bijzonder dankzij hun samenstelling. Minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit die tegelijk je huid verzorgen én beschermen.
Je krijgt de mooiste resultaten dankzij de meest pure ingrediënten.
De make-up is makkelijk aan te brengen, geeft een mooie dekking en heeft fijne texturen zodat jij elke dag weer straalt.

Voor make-up tips met alle jane iredale producten kijk op onderstaande link:
http://www.youtube.com/janeiredale


Onze mineralen zullen jouw leven ook eenvoudiger maken, omdat ze een foundation, camouflage, huidverzorging en zonbescherming in één enkel product zijn. De natuurlijke zonnefilters beschermen je tegen UVA- en UVB-stralen.
Als je de ingrediënten bekijkt zal je ontdekken dat we geen FD&C kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen of synthetische geuren gebruiken en dat er geen vulmiddelen zoals talk in zitten.
Ons doel is om onze formules zo doeltreffend, eenvoudig en natuurlijk mogelijk te houden.
Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je op jouw huid aanbrengt, daarom moedigen wij je aan de website van Hélène V. te bezoeken om meer over elk product te weten te komen

Wij weten dat jane iredale ook jouw leven zal veranderen. De huid die je altijd al had gewenst is nu maar een penseelstreek verwijderd!


Wij hebben in april 2013 Jane Iredale zelf mogen ontmoeten.

Wat een fantastische en inspirerende vrouw, Jane Iredale. Wij waren al fan van de producten, maar nu weten we het helemaal zeker: Wij willen nooit meer iets anders op ons gezicht! Hier boven heb kun je lezen waarom!

jane iredale make-up wordt nooit getest op dieren.
jane iredale geeft om het milieu, daarom wordt een bijdrage geleverd aan de afvalscheiding en het recyclagesysteem voor al onze verpakkingen.

Lees alles over Jane Iredale en de producten van jane iredale op deze site 

actuele verkoopprijzen-jane-iredale

helene-v-wit
janeiredale-logo-wit
environ-logo-wit
advanced-nutrition-programme-nieuw
partner-logo01
pinnen-ja-graag-wit