Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ. Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan. Het unieke vitamine A-stappensysteem van Envioron laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

Goed in je vel

Wanneer mensen je ontmoeten halen ze hun (eerste) indruk van je gezicht. Ze kijken naar je ogen, je haar, je mond, je uitstraling. En je huid. Je huid is je visitekaartje, maar ook je grootste orgaan en hij heeft veel te verduren door invloeden van buitenaf, zoals het weer, de verwarming, vervuiling, maar ook stress, ziekte en je voedingspatroon. Vaak worden gezondheid en leeftijd afgemeten aan je huid. Een gezonde huid wil je behouden. En een huidprobleem wens je opgelost. In beide gevallen kunnen wij je helpen.

Specialistische verzorging van Environ®

Acne, couperose, de vorming van rimpels en pigmentvlekken, het verslappen en vaal worden van de huid; huidproblemen hebben veelal te maken met een tekort aan voedingsstoffen.

Onze huidverbeteringsproducten van Environ® vullen deze tekorten aan, waardoor de huid dan weer normaliseert in talgproductie, pigmentaanmaak, vochtbalans en collageenaanmaak. De huid kan zijn werk optimaal doen. En dat zie je aan de buitenkant: je huidprobleem vermindert, je gezonde huid wordt in optimale conditie gehouden: Jouw huid geeft je een aantrekkelijk visitekaartje.

Wij van Ambiance huidverzorging werken met Environ®, omdat het een bewezen product is, dat op een natuurlijke wijze de functies van de huid optimaliseert, waardoor jij goed in je vel komt. En blijft. Environ® heeft voor elk huidtype een huidverzorgingssysteem. Om te onderzoeken wat het beste product is bij jouw huid beginnen wij met een Environ® discovery behandeling.

Daarna kiezen wij in overleg met jou de best aansluitende behandelmethode.

Men zegt altijd: voel je je goed van binnen, dan zie je dat van buiten. Maar andersom is minstens even waar: zie je er goed uit van buiten, dan voel je dat van binnen.

Een afspraak maken gaat gemakkelijk via de telefoon 06-23819285 of via ons online afsprakenboek.

Dr Des Fernandes de ontwikkelaar van Environ aan het woord

Bezoek de website van Environ

 

 

 

 

 

 

 

 

actuele verkoopprijslijst-advanced-nutrition-programme-en-environ

Trots ben ik dat ik dit jaar (2018) Dr. Fernandes voor de derde keer
mocht meemaken tijdens een meeting. Wat een inspirerende man!

helene-v-wit
janeiredale-logo-wit
environ-logo-wit
advanced-nutrition-programme-nieuw
partner-logo01
pinnen-ja-graag-wit