Wij, Monique en Peter zijn er om samen met jou ervoor te zorgen dat je jouw doel bereikt.
Tenminste als het je doel is om er zo lang mogelijk stralend en jong uit te blijven zien.
Bovendien wil je het risico op huidkanker verkleinen en ben je bereid daarvoor de juiste producten te gebruiken en een consequente

verzorgingsroutine  toe te passen.
Het is belangrijk voor je dat de producten die je gebruikt respect hebben voor mens, dier en milieu.

Je wil eerlijke informatie en geen marketingverhalen horen. Ook sta je positief in het leven en vind je het belangrijk om gezond te leven, goed en gezond te eten en voldoende te bewegen.

Met het totaalconcept van Hélène V. dat wij aanbieden kunnen we je daarbij helpen.

Van binnenuit doen we dat met de huidsupplementen van  ®Advanced Nutrition Programme en van buitenaf met de producten van Environ® en jane iredale, the skincare make up.

Ook kun je door 3D transformage massage en Facial Cupping huidverbetering bereiken.

Laat ons je helpen je doel te bereiken.

De gelaatsbehandelingen worden gegeven door Monique behalve de
3D transformage massage, die geeft Peter.

Bovendien is Peter degene waar je terecht kunt voor massages en pedicure behandelingen.


Monique van Erp

Mijn naam is Monique van Erp, ik ben eigenaar van Ambiance Huidverzorging,
schoonheidsspecialist en ondernemer.
Het is mijn doel mensen te helpen hun huid gezond te krijgen en te houden en er stralend uit te zien.
Het mooiste compliment dat ik regelmatig krijg is dat ik een wandelend reclamebord ben en er  goed uitzie.
Na de havo ben ik bij diverse banken gaan werken als administratief en balie medewerker.
Toen onze kinderen na 10 jaar werden geboren ben ik bewust gestopt met werken maar na een paar jaar begon het toch te kriebelen en ik wilde zo graag een “vak” leren. En dat ben ik dus gaan doen, toen de meiden 3,5 jaar waren. Twee jaar naar school, oefenen, theorie bestuderen een poetsbaantje om het allemaal te kunnen betalen en dan natuurlijk ook gewoon moeder en echtgenoot zijn. Druk maar wel heel erg leuk.
Na het behalen van mijn diploma zijn wij verhuisd naar het Franstalig deel van België omdat Peter een baan kreeg op SHAPE. Daar hebben wij vijf jaar met veel plezier gewoond en heb ik de nodige ervaring opgedaan met het behandelen van mensen die daar ook tijdelijk vertoefden. Ook kon ik heerlijk genieten van het lees en bieb moeder zijn, sporten en gezellige dingen doen.
Ik haalde ook nog mijn “ondernemersvaardigheden” omdat dit toen nog werd gevraagd als je een salon zou gaan beginnen.
Niet meer nodig vindt onze overheid!
Ook ben ik in het laatste jaar van ons daar, elke week naar Maastricht gereden om daar een voortgezette praktijkopleiding te volgen waar ik veel geleerd heb. Vooral ook dat de jonge mensen meer met studiepunten bezig waren dan met iets leren.
Toen we terugkwamen naar Nederland na 5 jaar ben ik dus in 2000 begonnen met Ambiance Huidverzorging, eerst in Aardenburg aan huis, daarna van 2011 tot 2016 in Oostburg aan de Nieuwstraat en nu dan weer sinds 2016 aan het Eenhoornplantsoen in Oostburg waar wij ook bij wonen.
In de loop der jaren ( vanaf 1995 is mijn diploma op zak) heb ik de nodige merken voorbij zien komen die allemaal van alles beloven, maar toch vaak niet doen. Echter het mooiste wat me is overkomen is het gaan werken samen met Hélène-V Skincare en de producten die zij in een prachtig concept verwerkt hebben, waarmee ik heel mooie resultaten kan bereiken op een gezonde manier. Uiteraard samen met mijn klanten, die stuk voor stuk ook blij zijn met alles wat ik ze kan bieden. Ik hoop nog lang door te gaan met mensen blij maken.

 


Peter van Erp

Mijn naam is Peter van Erp. Ik ben de echtgenoot van Monique en vader van onze tweeling Saskia en Vera. Ik ben in 1957 in Noord-Brabant geboren en van 1975 tot 2014 werkzaam geweest als beroepsmilitair. Nu, na mijn Functioneel Leeftijd Ontslag ben ik aan de slag als masseur en pedicure bij Ambiance Huidverzorging. Bij mij kun je terecht voor een massage om even aan de spanning van alle dag te ontsnappen. Ook doe ik pedicure behandelingen zowel in de salon als aan huis. In 1984 heb ik mijn diploma als sportmasseur gehaald maar wel een beetje laat versloffen, daarom ben ik in  2011 weer begonnen met de opleiding tot Wellness-masseur. Dit heb ik gedaan omdat zowel de theorie als de praktijk van de sportmassage niet meer helemaal up-to-date waren. En het is belangrijk als masseur om te weten waar je mee bezig bent en niet zo maar wat doet. In 2012 heb ik de opleiding voor pedicure gevolgd en met een diploma op zak kon ik hier dus ook mee aan de slag. Ik ga  als masseur en pedicure op maandag tot en met vrijdag aan het werk. Ik ben gespecialiseerd in Zweedse (of klassieke) massage. Ik geef ook bindweefselmassage. Ook geef ik stoelmassages. Dit zijn massages door de kleding heen, op een speciale stoel, bedoeld als een korte ontspanning. Deze massage kan ook op locatie worden gegeven aan werknemers, bijvoorbeeld als onderdeel van het ARBO-programma bij bedrijven of instellingen.


Kijk eens binnen bij ons en zie hoe wij werken

 

helene-v-wit
janeiredale-logo-wit
environ-logo-wit
advanced-nutrition-programme-nieuw
partner-logo01
pinnen-ja-graag-wit