_xxx9030kleiner

In korte tijd gladde oogcontouren, lipcontour, een strakke hals of kaaklijn?

ENVIRON LUNCH TIME met het revolutionaire Ionzyme ® DF apparaat

Wie heel snel resultaat verwacht, kan opteren voor een kuur van korte maar intensieve behandelingen die focust op een specifieke huidconditie zoals fronslijnen, kraaienpootjes, bovenliplijnen. Maximaal resultaat in een minimum van tijd. We behandelen steeds bepaalde zones, bijvoorbeeld de oogcontouren, hals, kaaklijn of fronslijnen met de unieke Ionzyme ® DF probe.
Elke zone wordt met twee verschillende producten, dus 2x behandeld in elke behandeling.

Een kuur is meestal een 12-tal behandelingen , 2x per week gedurende 6 weken.

Kies je voor een behandeling van 2 zones? Afspraak maken

Kies je voor een behandeling van 3 zones? Afspraak maken

 

Huidverjonging op een veilige en natuurlijke manier?

ENVIRON COOL PEEL SYSTEM een manuele behandeling
De Environ Cool Peels bevatten een lage concentratie lactaatzuur met een lage pH en werken trager dan diepe peelings. Ze blijven langer op de huid en verlagen de pH van de huid waardoor ze de keratinocyten aanzetten om de verschillende groeifactoren vrij te geven, zonder huidcellen te doden.

Deze groeifactoren zorgen voor de aanmaak van een nieuwe gezonde gladde en egale huid, Het is een veilig peelingsysteem van herhaalde milde peelings. De Environ peelingbehandeling vernietigt bacteriën, verbetert de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder. De Cool Peel is ideaal voor lijntjes en rimpels, verslapping, dikke en ruwe huid met open poriën of een probleemhuid, huidbeschadiging door de zon, pigmentvlekken en rosacea. De Cool Peel verhoogt tegelijkertijd de opname van vitaminen aanzienlijk.

Een peelingkuur van 3 tot 6 behandelingen is ideaal voor een totale huidverjonging. Deze peelingkuren geven we enkel van oktober t/m maart/april.
Afspraak maken

Ben je nog niet in onze salon geweest maakt dan liever eerst een afspraak ( bovenaan knop “afspraak maken”) voor de Discovery behandeling (staat onder kopje “huidverbeterende” behandelingen) of eventueel een korte intake kuurbehandelingen (staat onder het kopje “kuurbehandelingen”), zodat we een beeld hebben van wat de wensen en huidcondities zijn voordat we gaan behandelen.

helene-v-wit
janeiredale-logo-wit
environ-logo-wit
advanced-nutrition-programme-nieuw
partner-logo01
pinnen-ja-graag-wit