3d9

Facial-Cupping,
PURE FITNESS VOOR DE HUID!

Transformage®Facial-Cupping is een bindweefselmassage voor het gezicht, hals en decolleté d.m.v. een vacuüm zuigtechniek met 4 verschillende glazen cups, het is één van de meest natuurlijke huid verjongende en huid verstevigende behandelingen. Het wordt toegepast om de huid te verbeteren en voor het maken van een algehele anti-aging effect.

De medicinale kracht van cupping
Cupping is een vorm van accupunctuur die gericht is op bindweefsel, aanhechtingen, musculatuur en de lichaamsvloeistoffen.
De vastgezogen cups op de huid vervoeren energie en bloed naar een plaats waar de verstorende energie het lichaam kan verlaten via de huid.

We gebruiken de cups voor drie doeleinden: vascularisatie, bindweefselmassage en drainage
Het zorgt er uiteindelijk voor dat:

  1. Het opbreken van verkalkingen van afvalstoffen aan de celwanden en de afvoer van deze toxinen zodat er weer een normale osmose kan plaatsvinden.
  2. Een optimale doorbloeding welke voldoende bouwstoffen en zuurstof bij de cellen en spieren kan brengen voor een optimaal cellulair energieniveau en maximale herstelcapaciteit.
  3. Verwijdering van oud, beschadigd bindweefsel zodat het plaats kan maken voor nieuw geproduceerd, stevig collageen en elastine.
  4. Vervanging van oude verslapte aanhechtingen voor nieuwe strakke verbindingen van de huid aan het onderliggende spierweefsel.
  5. Een betere spiertonus van de musculatuur onder de huid.
  6. Toegenomen hydratatie van de huid tezamen met de extra collageenproductie zorgt voor meer volume in de huid.

HET HUIDVERNIEUWINGSPROCES WORDT STERK VERGROOT.
Onderscheid van het werken met de glazen Transformage®Cups;
• De te behandelen huidoppervlakte grootte blijft continue
• Korte behandeltijd
• Een enorme diepte en krachtige uitwerking.
• Meer verstrakking en een liftend effect van het gelaat.
• Geen langdurige moeilijke grepen aan te leren
• In handzame vloeibare beweging de huid trainen.
• Betere opname capaciteit van actieve werkstoffen
• Hygiënisch werken
EEN MAXIMAAL  THERAPEUTISCH EFFECT MET  Afspraak maken

MINIMALE PIJNLIJK SENSATIES!

RESULTAAT

Bij een achterstandspositie zijn behandelingen in kuurverband aan te bevelen,
éénmaal per week gedurende een aantal weken zal de huid aanzienlijk verbeteren en het huidvernieuwingsproces versnellen. Als alleenstaande behandeling voor het optimaliseren van de huid en tevens een prachtige behandeling voor onderhoud na een kuurperiode van de 3D Skin fitness Massage of Facial-Cupping.

.
Transformage®Specialisten onderscheiden zich als beauty-expert, die meer expertise in huis heeft en met volle enthousiasme werkt aan doelgerichte en duurzame resultaten.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN VOOR JOU:
Zeer effectief • Korte krachtige behandelingen •

Ben je nog niet in onze salon geweest, maak dan eerst een afspraak voor een Discoverybehandeling, een soort intake behandeling waarin we samen gaan bekijken wat je wensen zijn, hoe je huidconditie is en of we wel kunnen behandelen met de cups. We geven ook een verkorte facial cupping behandeling en bespreken het vervolg.

Afspraak maken

 

helene-v-wit
janeiredale-logo-wit
environ-logo-wit
advanced-nutrition-programme-nieuw
partner-logo01
pinnen-ja-graag-wit