Je doel is om er zo lang mogelijk stralend en jong uit te blijven zien. Bovendien wil je het risico op huidkanker verkleinen en je bent bereid daarvoor de juiste producten te gebruiken en een consequente

verzorgingsroutine  toe te passen. Het is belangrijk voor je dat de producten die je gebruikt respect hebben voor mens, dier en milieu.

Je wil eerlijke informatie en geen marketingverhalen horen. Ook sta je positief in het leven en vind je het belangrijk om gezond te leven, goed en gezond te eten en voldoende te bewegen.

Met het totaalconcept van Hélène V. dat wij aanbieden kunnen we je daarbij helpen.

Van binnenuit doen we dat met de huidsupplementen van  ®Advanced Nutrition Programme en van buitenaf met de producten van Environ® en jane iredale, the skincare make up.

Ook kun je door 3D transformage massage huidverbetering bereiken.

Laat ons je helpen je doel te bereiken.

De gelaatsbehandelingen worden gegeven door Monique behalve de 3D transformage massage, die geeft Peter.

Bovendien is Peter degene waar je terecht kunt voor massages en pedicure behandelingen en die er voor zorgt dat je pijnvrij je dagelijkse dingen kunt doen.


Monique van Erp

Mijn naam is Monique van Erp. Ik ben eigenaar van Ambiance Huidverzorging. Mijn beroep is schoonheidsspecialist en ondernemer. Ik ben van het jaar 1961, vrouw van Peter en moeder van onze tweeling Saskia en Vera. Ook ben ik het vrouwtje van Pruts, onze malthezer. Ik werk als schoonheidsspecialist van maandag tot en met vrijdag. Ik ben gespecialiseerd in elektrisch ontharen en huidverbeterende behandelingen met Environ®. Naast het werken als schoonheidsspecialist kan ik me goed bezighouden met alle zaken die bij een eigen zaak komen kijken, zoals marketing, communicatie, het onderhouden van de website, de administratie etc. Ik doe mijn werk met veel plezier en hoop hier dan ook nog heel lang mee door te kunnen gaan.


Peter van Erp

Mijn naam is Peter van Erp. Ik ben de echtgenoot van Monique en vader van onze tweeling Saskia en Vera. Ik ben in 1957 in Noord-Brabant geboren en van 1975 tot 2014 werkzaam geweest als beroepsmilitair. Nu, na mijn Functioneel Leeftijd Ontslag ben ik aan de slag als masseur en pedicure bij Ambiance Huidverzorging. Bij mij kun je terecht voor een massage om even aan de spanning van alle dag te ontsnappen. Ook doe ik pedicure behandelingen zowel in de salon als aan huis. In 1984 heb ik mijn diploma als sportmasseur gehaald maar wel een beetje laat versloffen, daarom ben ik in  2011 weer begonnen met de opleiding tot Wellness-masseur. Dit heb ik gedaan omdat zowel de theorie als de praktijk van de sportmassage niet meer helemaal up-to-date waren. En het is belangrijk als masseur om te weten waar je mee bezig bent en niet zo maar wat doet. In 2012 heb ik de opleiding voor pedicure gevolgd en met een diploma op zak kon ik hier dus ook mee aan de slag. Ik ga  als masseur en pedicure op maandag tot en met vrijdag aan het werk. Ik ben gespecialiseerd in Zweedse (of klassieke) massage. Ik geef ook bindweefselmassage. Ook geef ik stoelmassages. Dit zijn massages door de kleding heen, op een speciale stoel, bedoeld als een korte ontspanning. Deze massage kan ook op locatie worden gegeven aan werknemers, bijvoorbeeld als onderdeel van het ARBO-programma bij bedrijven of instellingen.


Kijk eens binnen bij ons en zie hoe wij werken